• Banner4

't huis van AMOzement

Toen we als begeleiders de oproep gelanceerd zagen om "wilde ideeën" binnen te brengen in Lievegem moesten ze ons dat ons geen twee keer vragen!Het idee moest duurzaam zijn, ecologisch verantwoord en de nodige verbinding met zich meebrengen. Verbinding tussen mensen, heel divers, maar ook gelijk!

Van daaruit groeide het idee ons cliënten een spelotheek te laten openen. ' thuis van AMOzement was geboren. Een huis waar men elke woensdag welkom is om speelgoed uit te lenen. Voor elk wat wils…. Maar dat is niet ons enige opzet!

Schrijfster Brené Brown citeert: Verbinding is de energie die ontstaat tussen mensen, wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. En laat dat de slagzin zijn van ons project!

Dus we gingen aan het werk….Contacten werden gelegd, bijkomende financiële ruggensteun werd gezocht, kasten en rekken werden versleept en speelgoed werd verzameld, veel speelgoed!

Onze dank gaat uit naar de gemeente Lievegem en onze kleine en grote sponsors!

Praktisch:

Fanny, Kim, Hannes en Tom worden de gezichten van onze spelotheek. Zij zullen elke woensdag van 14-16 uur de spelotheek uitbaten, onder begeleiding. Men kan lid worden voor 5 euro per gezin per jaar. Daarvoor kan men twee stukken speelgoed uitlenen voor maximaal veertien dagen.